Software projecten

Meer weten over de projecten van onze Softwaremaatjes, kijk dan snel verder!

WordPress Plug-in

Momenteel bouwen wij een custom WordPress plugin voor een van onze partners. WordPress plugins zijn stukken code die extra functies toevoegen aan het content management systeem. Als er geen openbare of betaalde plugin is die alles levert wat jij binnen je website als extra optie(s) wilt kan het interessant zijn om een maatwerk plugin te laten bouwen, zodat de oplossing precies is zoals beoogd.

Zadkine

Zij zijn de MBO opleider in de regio Rotterdam. Met Zadkine hebben wij een mooie samenwerking waar Softwaremaatje extra IT capaciteit levert in de breedste zin van het woord.

Home of the Brave

Home Of The Brave is een bureau voor marketing & branding en leveren intelligente marketing oplossingen aan hun klanten. Wij van software maatje hebben leveren hand en spandiensten wat betreft development  werkzaamheden. Inmiddels is dit een mooie samenwerking geworden waar wij ontwikkelen in HubL, HTML, CSS en JavaScript.

Comply Now

ComplyNow is opgericht met als doel het voldoen aan de Wwft, Wft, Wtt en AVG zo makkelijk mogelijk te maken. Dit doen zij door het ontwikkelen van praktische hulpmiddelen en het bieden van persoonlijke ondersteuning. Software Maatje verricht development werkzaamheden in PHP, Laravel, Symfony, Vue.js JavaScript, HTML, CSS en MySQL voor ComplyNow.

Transport Vacatures

Voor Transport Vacatures hebben wij een webapplicatie gebouwd in Laravel en Vue.js. Dit betreft een nieuw carrièreplatform voor zowel de transport professional als transport en logistieke organisaties. Dit platform is gecreëerd om om deze twee werelden dichter bijelkaar te brengen. Naast hosting hebben wij ook nog gebruik gemaakt van diverse andere tools als Algolia en Blade template.

SportsCamMedia

Voor SportsCamMedia hebben wij van scratch af aan een platform gebouwd om in de huid te kruipen van je favoriete sporter. Op dit platform kan je live mee kijken en abonneren. Het platform is gebouwd in PHP, Laravel en Vue.js.

Travilla

Travilla is een bookingsplatform waar je als consument een agriturismo, boetiek hotel of vakantiehuis kan boeken in Italië. Dit betreft een strakke website waarbij wij een Mollie integratie hebben gerealiseerd en tekst editors hebben omgebouwd in het beheerderspaneel van het systeem. Dit hebben wij gedaan in PHP, Blade en Laravel.